Net Black Ships van Jo Graham uitgelezen. Dit is het eerste deel van de Numinous World reeks. Weet nog niet of ik verderga, zal eens kijken. Heb overigens lekker bij het water aan de overkant van mijn huis gezeten. We zitten in een hittegolf, dus de wind was erg welkom. Wel druk daar, met al boten die de stad in en uit varen.
Maar goed, na de laatste tijd voornamelijk fictie te hebben gelezen, is het nu wel weer eens tijd voor wat non-fictie. Had nog Outbreak van Bryn Barnard op de e-reader staan. Best aardig, maar wel erg kort door de bocht. Het bleek achteraf voor young adults, vandaar, had em uit voor het te warm werd op mijn bankje en ik weer naar huis ging. Ik zat trouwens bij de Robert Koch plaats, en net toen ik me afvroeg wie het was, kwam ie ineens voorbij in het hoofdstuk over tbc. Toch nog wat geleerd.