Rescue Me Hij lag al een tijdje op de plank, de serie Rescue Me. Ik vind Denis Leary irritant, en eerlijk gezegd ben ik ook wel een beetje klaar met 9-11. Maar toch een poging gewaagd. Blij toe, het bleek een hele goeie serie te zijn, kaliber The Shield en dergelijke. Tussen 2004 en 2011 zijn maar liefst 7 seizoenen uitgezonden, dus ik heb nog even te gaan. Uit de Wikipedia:

The protagonist and focal point of the series is veteran New York City Firefighter Tommy Gavin (Denis Leary). The series follows Tommy’s troubled family and co-workers as they deal with real life issues, either with post 9/11 trauma or their own domestic problems. [..] Tommy is an ill-tempered, self-destructive, hypocritical, manipulative, relapsed alcoholic who suffers with severe survivor guilt and posttraumatic stress disorder as a result of 9/11.