Live

En toen was de hele boel omgezet naar WordPress. Merk je het verschil? Heb me nu voor nu geconcentreerd op de migratie, dus vooral SQL geschreven om de bestaande posts (sinds april 2001) over te zetten. Verder het bestaande design vertaald naar een theme op basis van Twenty Twelve. Voor de SEO ook een en ander in htaccess toegevoegd aan 301-redirects. Nu laat ik de boel een tijdje draaien. Op termijn wil ik wat functionaliteit toevoegen (oa weergave van mijn foto’s op Flickr) in de vorm van plugins en mogelijk een redesign. Het lijkt me sowieso wel interessant om zelf een theme from scratch te maken. Nu eerst maar eens wennen aan de interface van de WordPress admin.

1 Reactie

Voeg toe →

  1. En de comments doen het ook! Maar die heb ik verder overal uitgezet. Misschien dat ik dat ooit nog aanpas.

Reacties zijn gesloten.