Het WK is nog wel even relevant voor ‘Onze Jongens’ vrees ik. Vanavond tegen Chili. Heb tot op heden de wedstrijden nog weten te vermijden. Ben vrijdag naar Joe geweest en woensdag zoals gewoonlijk naar Pilates. De opkomst viel me eigenlijk nog mee, ik meen dat we met 6 waren. Wel de perfecte gelegenheid voor een les met de BOSU Ballast Ball, waar er normaal gesproken niet genoeg van zijn. Erg fijn, maar best pittig. Heb een dag of 3 spierpijn gehad, met name in mijn armen. En helaas had het bedrijf naast de sportschool een feesttent neergezet, zodat we alsnog de geluiden van de wedstrijd én het aansluitende feest meekregen. De relaxte panfluitmuziek kwam daar helaas niet meer overheen. Vanavond blijf ik lekker binnen. Tijd voor een nieuwe Orange is the new black. Toch een beetje relevant, kleurtechnisch althans.