Verbouwing

Steigers staan nog, door het slechte weer eind vorige week kon de gevel niet afgemaakt worden. Hopelijk begin volgende week. Het is binnen wel bijna helemaal klaar. Het schilderwerk is gedaan, de planken zijn bevestigd. Ben vooral erg blij met de blauwe strook op de ene muur. En als ik zeg blauw, bedoel ik ook blauw. Ben vandaag bezig geweest alle boeken en overige meuk van de andere planken te halen, alles uit te zoeken en vooral schoon te maken. Nu de lastige taak van het herschikken en elimineren. Kringloopcentrum, here I come!

Reacties zijn gesloten.

Verbouwing

Het eerste gesprek met de aannemer heb ik eind februari gehad, na offerteperiode en ivm buitenwerkzaamheden en het weer is een en ander uiteindelijk ingepland voor het tweede kwartaal. Vandaag is mijn verbouwing gestart. Ik ga de voorgevel helemaal laten opknappen, dus schoonmaken, opnieuw voegen, impregneren en de witte kalklaag op de onderste 2 meter eraf.

Binnen wordt vervolgens één wand helemaal vervangen, geïsoleerd, kabels herzien, gestuct en geschilderd. Daar komen vervolgens zwevende planken en een nog nader te bepalen dressoir. Het grote raam wordt helemaal vervangen (eindelijk dubbel glas!) en de kozijnen worden geschilderd. Vandaag zijn de heren echter vooral aan het slopen geloof ik. Zal straks eens wat foto’s maken. Spannend!

Reacties zijn gesloten.